Mitt sovrum

Just nu är mitt sovrum det bästa det någonsin har varit faktiskt. Jag är så nöjd med färgen, belysningen och inredningen. Kan ju även vara det faktum att vi rensat ut lite och gjort plats för en ny liten person som snart anländer.
IMG_8972 Hela “fönsterväggen” är klädd med gardiner där vi tidigare hade en stringhylla, vilket gett ett riktigt lugn i rummet. Så nöjd med klämlampan på min sida sängen, den ger fantastiskt ljus och passar så fint med den lilla halvmånesängen som babyn ska sova i.

IMG_8961 En ny poster från Fotografiska, som med sina rosa toner gör sig perfekt mot den mörkgrå väggen, hänger över sängen tillsammans med ett foto från Gallerix.

IMG_8962 Vi har nu inte bara en utan två runda speglar på varsin vägg.

IMG_8952 Den äkta mattan på golvet bryter av lite mot allt det vita och moderna och är riktigt skön att sätta ner fötterna på om mornarna.

IMG_8965 Mina två favoritlampor har sammanförts – Gatto och Pia. Jag har hela tiden känt att det är en sovrumslampa men tidigare var jag ju så lite i sovrummet så det kändes synd att “gömma” en favoritlampa där. Nu ligger jag och tittar på den nästan varje eftermiddag och säkert mer framöver.

IMG_8957 Det mörka ekträt i y-stolen gör sig också galant mot den gråa väggen och är en bra avlastningsplats för kläder som annars hamnar i en hög på golvet.

Så mina 5 tips för ett ombonat sovrum är;
1. Mörka väggar
2. Mycket textil. Gardiner, matta och kuddar – go nuts
3. Mysig belysning i flera olika former
4. Speglar vilket ger rummet rymd
5. Konst, tavlor och prints som du gillar att vila ögonen på

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


UA-37368998-1