• Vill ha

  0 , , , Permalink 2

  Såg de här snygga glasen i Köpenhamn i helgen. Ripple heter de och kommer från Ferm Living. Typ som en upphottad version av de gamla glasen man hade på dagis. Kannan är också en riktig godbit. Du hittar dom här.

 • urban outfitters

  Såg det här skåpet på Elsa Billgrens blogg och föll pladask. Såg att det kom från Urban Outfitters (?, visste inte ens att de hade möbler) men till mitt förtret inte skickas till Sverige.

  Alltså det är så fint, och hade suttit som en smäck i vårt sovrum. Surfade vidare och hittade en hel del andra fina saker, som marockanska mattor, fina sittpuffar och mysiga filtar.

  Det får bli en tur till USA helt enkelt :)

 • Fårmatta från Afroart

  0 , , , Permalink 2

  Var inne hos Mimmi Staaf i Midsommarkransen i lördags för att köpa lite julklappar och hittade VÄRLDENS kanske finaste matta i form av ett får. Alltså jag måste köpa en till Bosses rum, sååå fin. Kommer från Afroart. För övrigt är allt i butiken så fint att jag måste köpa det också men det får bli nästa år.

 • Kära tomten

  0 , , Permalink 0

  På min önskelista står….
  Högst upp denna UNDERBARA pälskappa (fejk förstås) från Stine Goya. Jag dör men drömma kan man. 1467275910-7468_1024x1024

  En fin gul beanie från Topshop, som tydligen stängt sina butiker i Sverige. ts19e03kylw_zoom_f_1

  Till maken, snygga sneakers från New Balance large

  Till Bosse, en finfin kudde i ekologisk jersey från Medvetenmini.se 27084339-origpic-f7796c
  Till hela familjen, tvättkorg från Afroart sene_tvattkorg_vit_l

  Redigering… Hallen önskar sig visst en väggljusstake från Hay också.
  69105_7ae0bdb26cedf8c702c87d4c6b90560c

 • Pinnsoffa

  Vill så himla gärna ha en pinnsoffa. Skulle passa både till matsalsdelen eller till köket som en mysig plats för en kompis att dricka vin på medan jag lagar mat. Har letat på auktionssajterna efter en Bröderna Wigells Florida men skicket varierar och det är sällan de kommer i trä vilket är ett kriterie. Köper jag en ny så blir det nog den här i ek från Trendrum. Skulle passa himla bra med Y-stolarna i samma träslag. orust-pinnsoffa-ek-1 Den här är ju också riktigt snygg, en Thonet kopia.

  ekjso-bank-valfri-farg-pa-stomme-och-kladsel-1

 • Nyheter

  0 , , Permalink 3

  IKEA kommer som vanligt med många fina nyheter till hösten (älskar IKEA). Något som jag ska lägga vantarna på så fort det landar i butik är detta brickbordet Gladom för 199kr. Blir nog ett i både gult och grönt. Brickord är ju så smidiga att vika ihop och ställa undan när man inte behöver dom.
  IKEA_GLADOM_ljusgul-1

  IKEA_GLADOM_brickbord_morkgron-1

 • Lamphylla med usb

  0 , , , , Permalink 2

  Gillar verkligen den här hyllan med inbyggd lampa och usb-uttag från Markslöjd. Jag har ju inget nattduksbord på min sida så egentligen vore det här perfekt. Vill ju mest ha någonstans att lägga ifrån mig typ klockan och ladda telefonen under natten. vagglampa-markslojd-multi-svart (1)
  Är ju så nöjd med min klämspott men just nu lägger jag ju allt i babyns säng och det kanske inte passar sig sen när han ligger där :O
  vagglampa-markslojd-multi-svart

UA-37368998-1