• Nya glasunderlägg

  Vet inte hur vanligt det är med glasunderlägg? Det beror nog lite på vilken typ av bord man har. När vi hade glasbordet och marmorbordet behövdes det inte men nu när vi har ett träbord blir jag lite mer aktsam. Färgade ringar i trät är inte så kul
  Hittade de här fina för 15kr! på Lagerhaus. På rea nu.
  Fyra olika färger i spegelglas.

  Kanske borde passa på att köpa fyra till om något skulle gå sönder.
  Så nöjd med mina Muuto-bord.

 • Nyhet till badrummet

  0 , , , , Permalink 0

  En mycket god nyhet denna måndag. Jotun Lady släpper en ny färg för våtrum, Lady Aqua. Jag tycker det är helt perfekt att bara köra kakel på halva väggen och måla den övre. Mycket lättare att göra förändringar i badrummet utefter hur ens behov kanske förändras (med barn etc.) och man kan sätta upp saker på väggarna. Borra i kakel är ju ens största skräck, i alla fall min. Så definitivt på något sätt i och med fuktspärrar och annat.

 • IKEA JASSA

  0 , , Permalink 1

  Jag är lite smått tokig i stänkporslin som blev så populärt under hösten. Det verkar fortsätta även i vår, här i IKEAs tillfälliga kollektion JASSA som kommer i Mars om jag inte minns fel. Porslinet kommer både som tallrik, skål och uppläggningsfat. Jag har ju precis köpt nya tallrikar men det här uppläggningsfatet tänker jag nog slå till på. Tänk er en härlig sommarsallad på det… mmmmm.

 • FEMÅRSKALENDER

  Förutom små blockljus i perfekt storlek till Hay-ljusstaken, en vattenspruta och bilderna till Bosses rum så köpte jag även en sån här femårskalender. Den ska ligga vid Bosses säng så att jag kan skriva något i den varje dag. Som när han börjar krypa, gå, säga sina första ord och så senare kan man skriva roliga små citat som kommer ur de där små munnarna osv. Tror att det kommer vara riktigt kul att kunna se tillbaka och läsa när de fem åren har gått. 40kr kostade den. Vad blir det utslaget på 5 år? Det blir nästan minussiffror. Snygg att se på är den också.

 • ikeas vårnyheter

  Ni vet det fina skåpet i förra inlägget, kolla vad jag hittade bland IKEAS vårnyheter… Inte exakt lika fint kanske men absolut värd att ta en titt på.
  Lite annat jag är nyfiken på är den här rottingfåtöljen som andas Svenskt Tenn

  Laptopbordet som jag tror skulle bli ett riktigt snyggt hallbord eller sideboard.
  Här kan man hänga korgar med vantar och annat på sidan


  Gullig vägglampa till Bobbos rum


  Och köken som kommer ser riktigt lovande ut. Perfekt för oss som ev. ska bygga ut vårt kök i hallen senare i år.

UA-37368998-1