• Före och efter

  0 No tags Permalink 0

  Jag har inte hunnit fota inredningen som jag gjorde färdigt förra veckan ordentligt ännu men tills jag gör det så kan ni få en lite sneak peek i en före och efter-bild.

  Före
  fore
  Ett fantastiskt rum med stjärnparkett och massor av fönster med mycket ljus som mest använts för att vinterförvara blommor och möbler.

  Efter
  efter
  Ett härligt rum att umgås i, både till fest och vardag. De mörkbetsade fönsterna och stålhyllan som de gärna ville ha kvar fick stå som grund vid färg- och materialval.

  Fler bilder och en närmare beskrivning av projektet kommer i nästa vecka när jag hunnit fota ordentligt.

 • MY BEDROOM

  0 , Permalink 0

  Jag har arbetat hela helgen med vårt sovrum och idag blev det äntligen färdigt. Jag har målat om två väggar samt färgat om överdraget på sänggaveln och nu har jag piffat och fotat hela dagen, plus hunnit med några roliga möten. Sovrum 3

  Sovrum 11 Jag målade in både ram och tavellist i samma färg som väggen. På så sätt “försvinner” de nästan.

  Sovrum 12

  Sovrum 2 Den fina vasen från Hemtex i samarbete med Plaza Interiör.

  You like? Fler bilder kommer.

 • FJÄLLSTUGE MAKEOVER

  0 , , Permalink 0

  I veckan är jag uppe i Sälen för att styla en stuga. Så här såg förebilderna ut.
  Fjällstuga-19

  Fjällstuga-20

  Fjällstuga-18

  Fjällstuga-17

  Själva möbleringen gick inte att göra så mycket med och det ville inte heller ägarna. De större möblerna skulle även få vara kvar men man ville ha en mysigare och mer ombonad känsla. Jag la till kuddar, mattor, ljusstakar och tavlor samt såklart ett älghorn. Vilken fjällstuga är komplett utan ett älghorn? En ny soffa kommer om några veckor. Så här blev resultatet.

  Fjällstuga-16

  Fjällstuga-13

  Fjällstuga-1 Kuddar från IKEA och HM Home

  Fjällstuga-6

  Fjällstuga-8

  Fjällstuga-11 Bricka IKEA

  Fjällstuga-3 Grön vas från Lagerhaus
  Fjällstuga-4 copy

  Fjällstuga-5 Lampor och lampskärmar från IKEA

  Fjällstuga-2

  Fjällstuga-10 Ljusstake IKEA

  Fjällstuga-12 Matta och handdukar från HM Home.
  Fjällstuga-21 Älghornet är fyndat på Blocket och No Dancing skylten från Lagerhaus. Bilstereon(!) ska också bytas ut men fick vara kvar så länge, man måste ju ändå ha musik. Skål för en härlig helg som startar nu – Imorgon skidor och hot shots.
  Fjällstuga-7

 • MAKE-OVER VARDAGRUM

  4 No tags Permalink 0

  Så var det då dags igen, make-over. Vi är kvar i samma lägenhet men den här gången var det alltså vardagrummet som fick sig en upputsning. Här har ni före-bilderna.

  DSCF1398

  DSCF1399

  DSCF1396

  DSCF1400

  DSCF1394

  Och så här blev det.

  Vardagrsum 2

  Vardagsrum 11

  Vardagsrum 4

  Vardagrum 10

  Vardagsrum 5

  Vardagsrum 12

  Vardagsrum 7

  Vardagsrum 8

  Vardagsrum 3

  Vardagsrum 9

  Vardagsrum 1

  Egentligen gjorde jag inga större saker, men med lite ny färg, gardiner, kuddöverdrag och lampor fick rummet en helt ny känsla. Vi är inte helt klara ännu, några lampor till behövs (såklart). Sen ska jag titta på lite postrar och två fåtöljer som ska kläs om, men det känns riktigt kul att det blivit så bra och att min uppdragsgivare blev så nöjd :)

  Overview 1

 • Före och efter i sovrums make-overn

  7 No tags Permalink 0

  För några månader sen fick (eller tog :) ) jag det eminenta uppdraget att ge min kusins sovrum en make-over. Det har ju faktiskt varit färdigt ett tag så idag gjorde jag en sista styling och passade på att fota det när kusinen ändå var på resande fot. Här har ni före-bilderna.

  IMG_5170

  IMG_5164

  Och här kommer efter-bilderna. Vi målade hela rummet grått och gjorde en hel “gardinvägg” för att mjuka upp rummet och ge det en lyxig hotell-feeling. Inspirerad av Nobis hotell redan i det här inlägget, gjorde jag en konstruktion av tre olika rislampor i taket. Sänggaveln i tyg kommer från IKEA, likaså sänglamporna.

  Mickan 2

  Mickan 6 copy

  Mickan 3

  Mickan 4 copy

  Mickan 5

  Mickan 1

  Mickan 7

  Mickan 8

  Mickan 9

  Nu hoppas jag på fortsatt förtroende för min hittills största kund att kanske få göra om något mer ;) Ha en härlig söndagskväll!!

   

UA-37368998-1