1 bild 2 redigeringar

By 0 No tags Permalink 2

Tänkte visa er en bild som jag redigerat på två olika sätt. Det är så kul hur mycket man kan förändra en bild i Photoshop. Nu är jag långt ifrån en expert men lite har jag lärt mig genom åren. Här är originalbilden.
Här har jag ökat exponeringen och offsett samt dragit upp ljus och kontrast något. Då blir bilden sådär härligt “dimmig”.

Och här har jag istället varit inne i curves och med den svarta pimpetten förhöjt svärtan i bilden. Det blir helt andra färger som ni ser. Man kan även dra upp det ljusa färgerna men i den här bilden behövdes inte det. Sen lite ökad kontrast och slutligen ökade jag mättnaden något, vilket förhöjer färgerna i tex. tulpanerna. Ser ni att väggfärgen ändrats helt. Älskar den här bilden.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


UA-37368998-1